ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Άγγελος Ανδριώτης

MASTER INSTRUCTOR – FOUNDER

Ο Άγγελος Ανδριώτης είναι ιδρυτής & θεμελιωτής της International Calisthenics Academy και τελειόφοιτος της American College of Sports Medicine, ο οποίος κατέχει τουλάχιστον 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο του fitness και του αθλητισμού. Στα χρόνια ενασχόλησής του με την σωματοδόμηση, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων όπως ιμάντες, bosu και άλλους λειτουργικούς τρόπους προπόνησης, καθώς και σεμινάρια αξιολόγησης και ενδυνάμωσης ειδικού πληθυσμού.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης και παραδίδει σεμινάρια Καλλισθενικής Αγωγής, ένα σύστημα προπόνησης, ανεπτυγμένο από τον ίδιο, πολλών επιπέδων κατάρτισης με το σωματικό μας βάρος.

Διετέλεσε αρμόδιος Personal & group fitness instructor σε Cardio και Body weight προγράμματα ενδυνάμωσης, σε αναγνωρισμένα γυμναστήρια της Αθήνας. Εργάστηκε πολλά χρόνια ώς elite Personal trainer γνωστών ονομάτων και έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς συλλόγους ως παιδί των πολεμικών τεχνών και του στίβου. Κατέχει πολλές Τιμητικές Διακρίσεις στο χώρο του Κλασσικού Αθλητισμού, καθώς έχει καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ των εκατό μέτρων παμπαίδων.

Σήμερα, αποτελεί μέλος του Συλλόγου Τιτάνας, συμμετέχοντας ως αθλητής Γενικής Γυμναστικής, εγκεκριμένης απο την Ε.Γ.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (HELLENIC GYMNASTICS FEDERATION), σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις, κατακτώντας πολλές διακρίσεις. πλέον έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της Καλλισθενικής Αγωγής και στην Ακαδημία του, που έχει να μας διδάξει πολλά ακόμη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • American College of Sports Medicine
  • Personal trainer / fitness στην BASE training level 1 / level 2
  • First Help training & Surviving (Πρώτες Βοήθειες)
  • Cross Fit level 1 certified / Λονδίνο

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

  • Πανελλήνιο ρεκόρ 100 μέτρων Παμπαίδων
  • “Ego Star Gym contest” / Χρυσό μετάλλιο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ»
  • “Cosmogym contest” / Ασημένιο μετάλλιο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ»
  • “3rd World Gym for Life challenge 2017” / Νορβηγία

Γιώργος Βότσης

MASTER INSTRUCTOR – COFOUNDER

Ο Γιώργος Βότσης είναι πτυχιούχος της North Academy of fitness, καθώς και απόφοιτος βοηθός φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ Ακμή. 
Η πολυετής ενασχόληση του με τον πρωταθλητισμό, δεκαπέντε χρόνια τώρα, τον φέρει πρωταθλητή Ελλάδος στην Ενόργανη Γυμναστική και στη πορεία κριτή καθώς αποτελεί πρώην μέλος της Εθνικής μας Ομάδας. Κατέχει το τίτλο του Massage Therapist.

H γνωριμία του με τον Άγγελο Ανδριώτη, φέρνει ως αποτέλεσμα τη συνεργασία τους στην International Calisthenics Academy, την πρώτη ακαδημία Calisthenics στην Ελλάδα.

Έχει συνεργαστεί με διάφορους Συλλόγους και αναγνωρισμένα γυμναστήρια ως Personal & Group Instructor / Motivator. Επίσης συνεργάστηκε με το Ultimate Fitness Challenge και το Εθνικό γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.